Themabijeenkomst 27 juni: Venserpolder schoon, heel gewoon!

Beste buurtbewoners,

Op woensdag 27 juni om 19:00 is er weer een bijeenkomst van de Stichting Bewonersplatform Venserpolder. We hebben besloten er een themabijeenkomst van te maken in het teken van ‘schoon, heel en veilig’.

Tijdens de geslaagde schoonmaakactie op zaterdag 16 juni, hebben we de buurt wakker geschud met een brassband en schoongemaakt. We gaan verder met de campagne “Venserpolder schoon, heel gewoon!”. Op woensdag 27 juni om 19:00, in ‘t Spinnewiel (Dickenslaan 173) organiseren we een buurtgesprek.

Kom met andere buurtbewoners praten over hoe we onze wijk schoon houden. Samen bedenken we oplossingen voor de wijk, die we direct delen met de gemeente. Medewerkers van de veegdienst, handhaving, GG&GD en afvalverzameling zijn ook aanwezig.

Misschien wilt u wel containeradoptant worden?

Koffie en thee, met wat lekkers, staat klaar!