De Stem van Zuidoost: Bewonersplatform Venserpolder pakt parkeerproblemen aan

Op de website van ‘De Stem van Zuidoost‘  is een leuk artikel geplaatst over het Bewonersplatform Venserpolder.

Wim van der Kamp en een groepje buurtbewoners stoorden zich aan de toenemende parkeerproblemen in Venserpolder. Met bewonersplatform Venserpolder kregen ze een uitbreiding van de blauwe zone voor elkaar. Nu zetten ze zich in voor andere verbeteringen in de buurt.

Als je namens een grotere groep spreekt, heb je meer impact, merkt Wim. ‘De gebiedsmakelaar van het stadsdeel vergadert elke zes weken met ons mee en draagt ook zelf onderwerpen aan. Samen bespreken we wie wat kan doen. En als er iets is, komen we makkelijker bij de juiste mensen. Met meer mensen kun je harder roepen.’

Lees verder op de site van ‘De Stem van Zuidoost’ : Artikel: Bewonersplatform Venserpolder pakt parkeerproblemen aan — De Stem van Zuidoost — Gemeente Amsterdam

De blauwe zone is een onderwerp van het bewonersplatform Venserpolder binnen het thema bereikbaarheid.

2 gedachten over “De Stem van Zuidoost: Bewonersplatform Venserpolder pakt parkeerproblemen aan”

  1. De blauwe zone zal al snel betaald parkeren worden zo ging het aan de Strandvliet kant ook maar als jullie toch bezig zijn pak dan ook even het fietsen opende stoep aan.

  2. Als je de vergunning voor bewoners gratis maakt, prima. Maar nu moeten wij betalen voor iets wat nu gewoon gratis is en mensen zijn hier al niet rijk.

Reacties zijn gesloten.