Update – Uitstel blauwe zone

We hebben een kleine update over het uitstel van de blauwe zone.  De gemeente heeft onderstaande informatie gedeeld met mensen die via e-mail vragen hadden gesteld over de blauwe zone.

Wij hebben u in november per brief geïnformeerd dat per 1 januari 2018 in uw wijk een blauwe zone ingaat. Wij lieten u weten dat hiervoor vanaf 13 november geschilderd zou worden. De voorwaarden om te kunnen schilderen zijn dat het droog moet zijn en niet kouder dan 10 graden.

Omdat het de afgelopen weken erg nat is geweest en de winter is ingetreden, moeten wij het schilderen uitstellen tot ten minste half maart 2018. Hierover zullen wij u voor de kerst nog een bewonersbrief sturen huis-aan-huis.

Het is wel mogelijk om uw ontheffing alvast aan te vragen. De ingangsdatum die op uw ontheffing komt te staan, wordt dezelfde datum als de datum waarop de blauwe zone daadwerkelijk ook buiten is aangelegd. De ontheffing sturen we op zodra we zeker weten dat de werkzaamheden starten.

Heeft u naar aanleiding van de brief van november gebeld of een e-mail gestuurd met een verzoek om aanvullende informatie, wil ik u vriendelijk verzoeken hiervoor 14020 te bellen. Zij zullen al uw vragen verder beantwoorden.

De blauwe zone is een onderwerp van het bewonersplatform Venserpolder binnen het thema bereikbaarheid.

13 gedachten over “Update – Uitstel blauwe zone”

  1. Ga lekker ruzie maken op een bewonersplatform, ordinair! En nee ik woon in het gedeelte waar het nog moet komen. Dus hou je vooroordelen lekker bij je aub

  2. Het is nu gewoon gratis parkeren dus dat moet het ook blijven voor bewoners en hou gewoon je groffe mond als je niks beters te doen hebt dan mensen hier lastig vallen

  3. hahhhahahah te skeer? hahahahah Die is goed.

   Ik woon al sinds 1993 aan de Dostojevskisingel, het is ALTIJD gratis parkeren geweest.

   Waarom zou je in godsnaam moeten betalen om voor je eigen deur te mogen staan? Of het nou een parkeerautomaat is of een ontheffing. Daar gaat het mij om.

   Al die commuters hebben het voor de bewoners verpest en dan moeten wij er de dupe van zijn? LOL. Doe ff gezond.

  4. Conchita Houston Farhat tijden veranderen in 1993 waren er ook niet zoveel auto’s en daarnaast is parkeren nog steeds gratis hoor met een blauwe zone alleen dan voor ander half uur dus je hoeft niet te betalen 🤣

  5. Vn mij moeten ze ontheven ik zie nts er aan helemaal vr je deur komen ze je boeten geven nt iedereen heeft zo een kaart fm die komen vn einde en verte is toch nt normaal ik woon Anatolefrancesingel

Reacties zijn gesloten.